Етикетка для рибної продукції та ікри

Етикетки для рибної продукції наносяться на абсолютно різні поверхні – від жерстяної банки з пресервами, до плівковою упаковки з замороженим філе. Відповідно, матеріал, з якого виготовлена етикетка, повинен вибиратися з урахуванням режиму зберігання продукції: така етикетка має бути стійкою до вологи, холоду і навіть заморожування.

Так, етикетки для пресерв друкуються на фольгированной наклейці, стійкої до оцтової кислоти і масляних розчинів. Протягом усього строку реалізації, етикетка повинна зберігати відмінний стан і бути максимально інформативною – адже саме з інформації, що в ній вказано, покупець судить про доцільність придбання продукту.

Етикетка на пресерви

Рибні пресерви та ікра часто упаковуються в пластикову тару – тоді етикетка розміщується на кришці упаковки. У цьому випадку її потрібно друкувати на плівковому матеріалі, так як папір може не витримати умов зберігання: вона розмокає, втрачає колір і якість, на ній можуть виявлятися жирні плями.

Етикетки для ікри

Ікра традиційно вважається делікатесним і дорогим продуктом, відповідно, і етикетка на упаковці має бути під стати її вмісту. Щільна паперова етикетка, з золоченням, тисненням і часткової ламінацією, як не можна краще підкреслить висока якість і відмінний смак делікатесу – не сумнівайтеся, покупець не пройде повз такої продукції! Дане правило безвідмовно працює, якщо икорочка упакована в жерстяні або скляні банки, для пластикової тари єдино прийнятний варіант – спеціальна самоклеюча плівка.

Від дизайну і якості етикетки багато в чому залежить успіх продукту: яким би якісним він не був, непоказна або потерта етикетка обов’язково відлякає покупця. Хороших вам продажів і щедрих покупців!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (1 оценок, среднее: 5,00 из 5)
Loading...
69 запросов за 0,501 секунд.